|
Odgovori ![]() |
Avtor | |
petervsz ![]() Uporabnik ![]() ![]() Včlanjen: 13 Avgust 2007 Kraj: Slovenia Status: Odsoten Objave: 2 |
![]() Objavljeno: 13 Avgust 2007 ob 15:08 |
Lep pozdrav !!
Zanim me če mi li lahko kdo pove kje bi lahko kupil nočni strelni dalnogled , ki pa ne bi bil preveč drag !! Lahko je tudi Ruski ali kak drugi
Lep pozdrav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Artek ![]() Administrator ![]() ![]() Včlanjen: 01 Januar 2006 Kraj: Slovenia Status: Odsoten Objave: 268 |
![]() |
Prestavljeno v temo Optika
|
|
Administrator
www.artekcenter.com |
|
![]() |
|
zocy ![]() Uporabnik ![]() ![]() Včlanjen: 22 Avgust 2007 Kraj: Slovenia Status: Odsoten Objave: 13 |
![]() |
Priporočam da nočni strelni dalnogled testiraš preden ga kupiš,
kar se pa tiče kvalitete boš pa verjetno razočaran če se boš odločil za nakup nižjega cenovnega razreda. L.P. |
|
![]() |
|
Artek ![]() Administrator ![]() ![]() Včlanjen: 01 Januar 2006 Kraj: Slovenia Status: Odsoten Objave: 268 |
![]() |
Tako kot je rekel zocy je potrebno da si strelni daljnogled ogledaš. Poceni variante vam ne priporočam.
Trenutno imamo na zalogi Yukon strelne daljnoglede: http://www.orozje.net/shop/scripts/prodView.asp?idproduct=436 |
|
Administrator
www.artekcenter.com |
|
![]() |
|
gogi ![]() Uporabnik ![]() Včlanjen: 29 Januar 2009 Status: Odsoten Objave: 1 |
![]() |
ne morem se odločiti kateri nočni daljnogled bi kupil yukon sentinel ali dedal 180.
zanima me kako ste z njimi zadovoljni. Sam imam risanico stayer manlicher 7.64 , kako je potem z montažo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Forum skok | Forum dovoljenja ![]() ne morete objavljate nove Teme v tem Forumu ne morete odgovarjate na Teme v tem Forumu ne morete izbrišete vaše objave v tem Forumu ne morete urejate vaše objave v tem Forumu ne morete ustvarjate Ankete v tem Forumu ne morete glasujete v Anketah v tem Forumu |